Aanmelden voor het nieuwe schooljaar

het is altijd weer spannend … na de basisschool is het tijd voor de overstap naar de middelbare school. in januari is iedereen druk bezig met het oriënteren op een passende school.
Wat leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in De Apollo. Wij organiseren een aantal momenten waarop jullie kennis kunnen maken met ons.

Voor verdere informatie over het aanmelden van een leerling: KLIK HIER

Informatiedag en avond bij ons op school

Wij organiseren op donderdag 19 januari 2023 van 19.00 – 20.30 uur  een informatieavond voor de ouders van groep 8 leerlingen.
Deze avonden zijn alleen bedoeld voor de ouder(s)/verzorger(s), dus niet uw kind(eren), waarin wij een presentatie geven over de school. Deze avonden wordt u niet in de gelegenheid gesteld de school te bezichtigen. U hoeft zich niet aan te melden voor deze avonden.

De  powerpointpresentatie van de ouderinformatieavond van 15 november jl. treft u HIER

Dinsdag 17 januari 2023 hebben wij van 16.00 – 19.30 uur een open dag voor de leerlingen van groep 8.