Het gebouw

Het schoolgebouw van de Apollo is groot genoeg om te voldoen aan de vereiste voorzieningen voor ons onderwijs, en klein genoeg om gemakkelijk de weg te vinden. De locatie is gelegen in een rustige buurt in Buitenveldert, en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Via tram 5 en metro 51 kunnen leerlingen uitstappen bij de halte Van Boshuizenstraat, dit ligt op een paar meter loopafstand van de school. Daarnaast zijn er diverse verbindingen met de bus; buslijn 99, 66, 170 en 171 stoppen bij de halte van Nijenrodeweg.

Het schoolgebouw is in de jaren 80 gebouwd. De laatste jaren zijn er steeds delen van het gebouw gemoderniseerd. De school heeft een inpandige gymnastiekzaal met goede voorzieningen, zoals een klimwand en een fitnesszaal. De douches zijn voorzien van een automatische spoelinstallatie ter voorkoming van legionella. Om de school heen is een flink terrein met verschillende pleinen, waarop de leerlingen zich kunnen ontspannen.