ICT

Office 365

In de huidige tijd wordt er steeds meer digitaal gewerkt, het onderwijs gaat daarin mee. De Apollo vindt het belangrijk dat leerlingen thuis en op school gebruik kunnen maken van een Office 365-pakket. Met dit pakket kun je gebruik maken van programma’s als Word, PowerPoint en Excel, maar ook je schoolmail. Het pakket wordt door school aangeboden in een persoonlijke ZAAM-omgeving.

Hoe dit werkt, lees je op deze pagina.

Wachtwoord vergeten

Als je gebruik maakt van een computer of laptop van school, moet jij daarop kunnen inloggen. Je logt in met de gebruikersnaam z+leerlingnummer (bijv. z123456) en het wachtwoord dat jij voor het laatst hebt ingevoerd. Dit kan je doen als je je wachtwoord bent vergeten:

Klik op de afbeelding om te vergroten!

Microsoft Teams

Als school maken wij gebruik van Teams voor online lessen. De lessen worden momenteel fysiek aangeboden, maar als je thuis in quarantaine zit i.v.m. klachten, kun je de les ook digitaal volgen via Teams. Mocht de school moeten sluiten i.v.m. strengere maatregelen, dan worden alle lessen via Teams aangeboden. Zo kom je bij Teams:

Klik op de afbeelding om te vergroten!

BYOD

In het schooljaar 2019-2020 nemen leerlingen in leerjaar 1 en leerjaar 2 een eigen laptop mee naar school (Bring Your Own Device).

Op deze pagina staat aangegeven aan welke eisen de laptop moet voldoen.

Bekijk alles over het gebruik van de laptop op school op de onderstaande ‘Startkaart voor ITTL’

ITTL startkaart