Kennismaking nieuwe leerlingen 24 juni

Beste toekomstige leerlingen van de Apollo,

Wij zien ernaar uit je te ontmoeten op woensdag 24 juni aanstaande. Op De Apollo hechten wij eraan dat je jouw nieuwe klasgenoten even ziet en iedereen met een goed gevoel de zomervakantie in kan.

We hebben er voor gekozen om alle leerlingen uit leerjaar 1 tegelijk te ontvangen op school. Je ontmoet je mentor en klasgenoten. Dit doen we volgens onderstaande planning.

Alle nieuwe leerlingen verzamelen woensdag 24 juni om 13.30 uur in de aula. Daar wordt een kort praatje gehouden en worden de mentoren voorgesteld. Vervolgens gaan jullie met je klasgenoten naar een lokaal om verder kennis te maken met hen en je mentor. Ook zal je een rondje door de school lopen. We sluiten we af met een groepsfoto. Rond 15.00 uur zijn we klaar en ga je weer naar huis.

Het zijn nu rare tijden die vragen om unieke oplossingen, ook vanuit de scholen. Helaas hebben jullie je periode op de basisschool niet zo kunnen afsluiten als je graag had gewild en ook de start in het voortgezet onderwijs zal waarschijnlijk anders gaan dan normaal. Op de middelbare school moeten we op dit moment 1,5 meter afstand houden van elkaar. Dat is dus anders dan op de basisschool. Wij vinden het belangrijk om alle nieuwe maatregelen over hygiëne goed uit te kunnen voeren. Dit maakt school een veilige omgeving voor onze leerlingen en onze collega’s. Hoe het nieuwe schooljaar er precies uit gaat zien, weten we nog niet. Dit is afhankelijk van de Corona-besluiten van het kabinet.

Aan het einde van de zomervakantie ontvang je verdere informatie over hoe de eerste weken op De Apollo eruit zullen zien. Woensdag 19 augustus is de eerste schooldag voor de leerlingen.

We willen je vragen om zoveel als mogelijk lopend of met de fiets naar school te komen. Als je gebracht wordt, neem je voor het schoolplein afscheid.

Als je een vraag hebt, kun je een e-mail te sturen naar: y.kooi@deapollo.nl. Wij hopen je in goede gezondheid op 24 juni te ontmoeten.

Meer nieuws