30 mei 2017: jaarlijks thema –avond van de ouderraad theater over pubers

30 mei 2017: jaarlijks thema –avond van de ouderraad

theater over pubers

 

Speciaal voor de Apollo!

 

 

“De beste ouderavond die ik op school heb meegemaakt.” Moeder van Dagmar, Levi en Amos

 

Ieder jaar organiseert de Ouderraad een thema-ouderavond over een interessant onderwerp waar wij als ouders mee te maken hebben. Dit jaar organiseren we een interactieve theateravond, waarover we veel enthousiaste reacties hoorden. Daarna is er de mogelijkheid tot napraten met een drankje. Dit geeft u ook meteen de mogelijkheid andere ouders, verzorgers te ontmoeten wat ons erg leuk lijkt!
Thema: sociale media en blowen

Zit uw kind in de puberteit? Deze avond staat in het teken van gamen, social media en van cannabis en blowen. Hoe gaat uw kind daarmee om? Hoe stelt u grenzen? Wat zijn de risico’s?

 

Theater over ouders & pubers

De theateravond wordt verzorgd door de GGD en DNL-theatercollectief.  U ziet herkenbare situaties, misverstanden en conflicten tussen ouders en pubers. Aan de hand van de scènes kunt u meedenken over de verschillende manieren om met uw kind te praten over social media gebruik en blowen. Alle ouders kunnen suggesties geven die door de acteurs direct worden toegepast. Kortom, dit wordt een avond met veel vaart en humor waarin u zelf kunt meedenken, meepraten en meelachen!

 

 

Wanneer?      dinsdag 30 mei 2017

Waar?             Op school

Hoe laat?        19.30 – 22:00 uur (inloop en koffie/thee vanaf  19.00 uur) 

Aanmelden     Na de meivakantie ontvangt u een mail om u aan te melden

 

Let op: deze avond is bedoeld voor ouders en verzorgers en is niet bedoeld voor leerlingen.

Meer nieuws