Thema ouderavond,voor ouders van leerjaar 2 over ‘Cyberpesten’ op donderdagavond 9 februari 2017

Thema ouderavond voor alle ouders/verzorgers van leerjaar 2 ‘Cyberpesten’ op donderdagavond 9 november 2017.

Uitnodiging ouders/verzorgers leerjaar 2 van De Apollo voor de thematische ouderavond ‘Cyberpesten’ op donderdagavond 9 november van 19.30-21.15 uur door Bureau Horizon.

Komt allen!

Dit schooljaar organiseert de school een aantal thema ouderavonden met bureau Horizon, uw kind volgt in de week van de ouderavond dezelfde workshop, door de acteurs van bureau Horizon wordt u meegenomen in een aantal situaties rond cyberpesten. Doordat u dezelfde workshop krijgt als uw kind, bent u goed op de hoogte met welke onderwerp uw kind bezig is op school en dat kan een stimulans zijn voor het gesprek thuis en op school. Deze ouderavond start om 19.30 uur met een inloop met koffie en thee, de workshop start om 20.00 uur en rond 21.15 uur is de avond afgelopen.

07-11-2017: workshop leerlingen leerjaar 2: cyberpesten

09-11-2017: ouderavond leerjaar 2: cyberpesten

10-11-2017: workshop leerlingen leerjaar 2: cyberpesten

Cyberpesten “Valentijnsdag”

Op de ouderavond krijgen de ouders na een korte introductie aangrijpend theater te zien over een van bovenstaande thema’s. Met de ouders wordt geïnventariseerd wat in het theaterstuk ‘ernstig fout’ ging. Er wordt met elkaar gekeken naar wat de rollen en verantwoordelijkheden van docenten, ouders en kinderen zijn. De ouders bedenken vervolgens scènes en teksten die de problemen kunnen oplossen. Onze acteurs spelen deze oplossingen. Wat werkt wel en wat niet? Deze interactieve ouderavonden spreken ouders geweldig aan. Ze worden zo op indrukwekkende wijze betrokken bij lastige thema’s die spelen op school.

Met vriendelijke groet,

Mw. Annemiek Groot, leerjaarcoördinator onderbouw

Mentoren leerjaar 2.