Online Informatieavond op 16 november! De informatieavond van 18 november is VERVALLEN!

UPDATE:

Als gevolg van de laatste COVID-19 beperkingen hebben wij helaas de informatieavond van donderdag 18 november as. moeten afgelasten. Wel kunt op dinsdag 16 november as. deelnemen aan de digitale informatieavond (klik hier voor de link naar MS-Teams).
Toch liever de school live bezoeken? Op donderdag 20 januari 2022 hopen wij u weer in ons schoolgebouw te kunnen verwelkomen.

Digitale informatieavond
Ook organiseren wij op dinsdag 16 november 2021 en op dinsdag 25 januari om 19:30 uur, een digitale versie van de informatieavond. Jullie hoeven hier geen programma voor te installeren of je van tevoren aan te melden. Kijken kan met de volgende link via pc, laptop, tablet of zelfs via de smartphone: online informatieavond (link).

Informatieavond bij ons op school
Op  donderdag 20 januari 2022 van 19:30-20:30 uur, is er (nog onder voorbehoud vanwege de coronamaatregelen) een informatieavond op de school voor ouders, leerkrachten en belangstellenden. Wij zullen hierbij uitleg geven over onze school, de ondersteuning die wij bieden, praktische zaken omtrent de aanmelding en uiteraard is er ruimte voor jullie om vragen te stellen. We starten om 19:30 uur en van tevoren aanmelden is niet nodig.  

Open dag
Op dinsdag 18 januari van 16:00-19:30 uur is er een open lesmiddag voor leerlingen van groep 8 en groep 7 die interesse hebben in onze school. Jullie kunnen dan kennismaken met de docenten en de verschillende vakken die zij aanbieden. Ook hiervoor is tevoren aanmelden is niet nodig.